• Mihaela Călin

Șoc! Șoc! Șoc! Moda e trecătoare!

Nu sunt eu regina stilului, dar cred că e de la sine înțeles că mă preocupă într-o oarecare măsură deja de câțiva ani buni. Meseria mea mă face atentă la imagine, a mea și a altora.


Și deși de atâția ani văd cum se schimbă tendințele, hainele, culorile de păr, culorile de șuvițe și toate culorile și formele în general cel puțin o dată la 10 ani (!) mă tot minunez de faptul că oamenii nu văd că moda e schimbătoare. Deci regula trebuie să fie una foarte simplă: nu face nimic ce nu poți apoi desface!


Vă amintiți sprâncenele anilor 90, pensate la firicel? Se pensa sau se depila toată sprâncena până când efectiv rămânea un singur șir de fire. Cam așa.
Era o mare fiță să ai sprâncenele așa. Știți ce s-a întâmplat în timp, nu? Moda a trecut și au revenit în mare vogă sprâncenele foarte groase, aproape naturale. Dar de unde să le mai iei?! Oricine știe că după ce scoți din rădăcină firele de păr o lungă perioadă de timp, multe nu mai cresc. Deci tot de dragul modei s-a găsit și soluția. Aceasta.


Tatuajul de sprâncene. Altă nebunie! Modelele sunt cam așa, iar repere sunt câteva mari vedete evident din Statele Unite. Ele știu că și moda aceasta va trece, drept pentru care cu siguranță sunt pregătite să facă ce e de făcut peste câțiva ani ca să fie tot în pas cu moda. Ceea ce, trebuie să știți că nu e la îndemâna oricui. Nici nu avem atât de repede acces la tehnicile care apar peste ocean în materie de beauty și nici nu sunt chiar ieftine. Așa că vă puteți aștepta ca fetele astea să își șteargă în câția ani aceste picturi de deasupra ochilor în timp ce mii și mii de femei de rând poate rămân cu ele pe față toată viața. Sunt totuși tatuaje!

Acum gândiți-vă puțin mai departe, la buze. Cum vor arăta buzele mărite peste câțiva ani.Nu vă amăgiți, asemenea cantități de substanțe nu mai sunt absorbite de corp. La revedere, cam acesta e zâmbetul tău pentru restul vieții! Da, vedetele mari vor remedia problema dacă va fi nevoie, au și bani, sunt și înconjurate de specialiști. Și apoi tot ele vor lansa cu surle și tobe moda buze... foarte subtiri. Asta ca să dea altor generații de lucru.


Cam în aceeași termeni se poate vorbi și în materie de marime a sânilor. Dar mai bine să nu ma bag la acest capitol pentru că aici nu doar moda dicteaza, iar terenul devine alunecos. 😉


32 views0 comments

Recent Posts

See All