• Mihaela Călin

De 5 ori DA pentru epilarea definitivă

Sunt câțiva ani buni deja de când am trăit revelația revelațiilor: EPILAREA DEFINITĂ. Mi s-a părut destul de scump atunci, dar am început cu axila, să văd cum e și dacă merită efortu. Acum lucrurile s-au mai schimbat și în privința prețurilor, așa că rămân în picioare mai degrabă avantajele. Iată 5 motive pentru care eu am votat ”pentru”:


1. Nu am avut niciodată foliculită, dar am pielea foarte albă și foarte fină, iar epilatul cu ceară în mod repetat simțeam că îmi ”tăbăcește” pielea. Ajunsesem după câțiva ani de epilat cu ceară să am pe piele niște brobonele roșii, foarte, foarte inestetice pe pielea mea albă. Am încercat să renunț la ceară o vreme, să folosesc mai mult lama pentru că nu avea pilozitate excesivă, dar atunci se vedeau punctele rădăcinilor firelor. Groaznic. Un coșmar. Problemele acestea au dispărut complet cu epilarea definitivă. Pielea rămâne intactă, sănătoasă, ca și cum nu ar fi existat niciodată pilozitate.

2. Viața mea nu se mai învârte în jurul programărilor la cosmetică! Efectiv m-am simțit eliberată. Mergem la piscină? Hai! Mergem la mare? Hai! Este atât de comod!

3. Efectele sunt chiar de lungă durată. Eu am ajuns la ședințele de întreținere abia după aproape 3 ani, și asta pentru că vedeam eu câteva firicele, nu pentru că trebuia să mă epilez din nou. Da, teoretic se fac anual ședințe de întreținere, dar la mine nu a fost deloc nevoie în primii doi ani. Abia după trei ani am mai făcut câteva ședințe. Depinde de fiecare corp în parte, dar în general efectele sunt chiar de lungă durată.

4. Procedura este mai comodă și mai curată decât epilatul cu ceară. Știți ce spun: nu miroase nici măcar a ceară cu arome, nu rămân niciun fel de urme. E igienic și relaxant.

5. Epilarea definitivă se poate face pe toate zonele corpului, chiar și pe față sau pe alte zone sensibile. Sincer, nu am îndrăznit să aplic ceară chiar pe oriunde pe corpul meu, dar epilarea definită m-a scăpat de câteva... complexe.
Cam așa arată procedura în sine. Filmulețul este făcut la una dintre ședințele de început, în luna decembrie, asta ca să nu vă șocheze colindele. :)


Și ar mai fi un aspect important: eu nu am avut probleme de piele, foliculită sau de alt fel, dar cei care trec prin astfel de calvar, găsesc cu siguranță o soluție potrivită în epilarea definitivă. Problema pilozității nu este numai estetică, sunt atâția sportivi, artiști, pe care pur și simplu îi încurcă foarte tare părul de pe corp. Și pentru toți aceștia soluția epilării definitive este foarte potrivită.


Nu are rost să intru în mai multe detalii, pot însă să vă mai spun că procedura este foarte simplă și mult mai puțin dureroasă decât epilarea cu ceară sau chiar total lipsită de durere. Informații detaliate găsiți la Cronos Beauty:


https://cronosmed.ro/epilarea-definitiva-cu-laser-durata-costuri-indicatii/


Iar dacă vă hotărâți să mergeți aici, mergeți la Oana, este the best!


857 views0 comments

Recent Posts

See All