• Mihaela Călin

Ocupată cu lucruri simple. Vin imediat.


Acum, hăt, o săptămână a fost ziua mea. M-am gândit din timp ce să scriu aici, pe blog, să vă explic cât de înțeleaptă am ajuns la cele 38 de primăveri, cât de fragedă mă mențin în ciuda lor... În fine, aveam planificat un articol foarte frumos pentru blog, care însă nu a mai fost livrat pentru că am fost puțin ocupată.


Ocupată cu Petru dimineața și cu soțul meu care s-au tot ținut de șotii și de surprize (boaba asta de copil de nici 2 ani s-a străduit să îmi spună La mulți ani).

Apoi am plecat vreo două ore la cumpărături, la mall, ceea ce, în această perioadă a vieții mele este realmente un lux, credeți-mă!


Apoi am plecat la serviciu pentru că venea comanda de prăjituri pentru colegi. La serviciu inițial părea totul în liniște și pace, mi-a urat trupa mea colorată ce știe ea că îmi mai trebuie. Apoi a urmat o surpriză pe care nu am ”mirosit-o” deloc, dar deloc! Am primit florile cu fața de divă absolută, cu un moț în creștet și cu pudră sub ochi, la machiaj, în timp ce mă pregăteam de emisie.

Seara era programată să vă scriu vouă aici, pe blog, dar... n-ați avut noroc. Au venit prieteni, puțini și drăguți, iar după prosecco mi s-a părut mai înțelept să stau departe de tastatură. Vă las aici și mărturiile unei aniversări cuminți, dar perfecte.

Îmi place viața mea de la vârsta mea! Mi se pare mare lucru să știi să trăiești fiecare vârstă cu ce are ea mai frumos de oferit, nu sfidând, nu încercând să îți arăți că ești cine nu mai ești, că poți ce nu mai poți, că accepți ce știi sigur că nu mai accepți.
În rest, îmi doresc doar să fim sănătoși și să mă lase pandemia să mă vad cu oameni dragi, să merg în locuri de care îmi e foarte dor și să ajung în locuri noi la care tânjesc. La mulți ani tuturor!

193 views0 comments

Recent Posts

See All